Partnerking Plus d.o.o.

 

0.00 €

Izdelkov: 0

Partnerking Logistika


Partnerking Logistika je dostavna služba podjetja Partnerking Plus d.o.o., specializirana in opremljena je za dostavo pošiljk na trgu. Dejavnost le te je prijavljena APEK-u  in posluje v skladu s pravili le te in dobrimi poslovnimi običaji. Poleg tega pa dostavna služba skrbi za razvoz pošiljk kupcem spletne trgovine partnerking.com s posebnim poudarkom na času in kvaliteti dostave. Brezplačna dostava je sestavni del celovite prodajne ponudbe in servisa kupcu.

 

Partnerking Logistika bo poskrbela, da bodo izdelki kupljeni v spletni trgovini Partnerking.com dostavljeni v predvidenem roku, na navedeni naslov. Partnerking Logistika poskrbi tudi za brezplačen odvoz starih strojev.

 

Ker na področju dostave spletna trgovina Partnerking.com ni vezana na zunanje izvajalce, lahko tako poskrbi za kvalitetnejšo uslugo dostave, ki za kupca ne pomeni dodatnega stroška. Dostavna služba pokriva celotno ozemlje Republike Slovenije, kot tudi obmejna mesta in kraje v sosednjih državah EU, ki so odaljeni  do 30 km od meje.  Dostavljalci pošiljk so profesionalni delavci z večletnimi izkušnjami, predstavljajo osebje PartnerKing na področju dostave, vozila so v lasti in upravljanju podjetja Partnerking plus d.o.o.

 

Podjetje Partnerking plus d.o.o. je družbeno odgovorno podjetje. Partnerking Logistika vsako pošiljko, ki jo kdorkoli podari drugemu v Sloveniiji dostavi brezplačno.

 


Spletna stran:

 

  

We would like to place cookies on your computer to help us make this website better. Data collected on this website will not be sold or used for any other purpose but to improve your experience.

Please select an option below, you can change these settings at any time on the bottom of the page.

Strinjam se Ne strinjam se Zapri