Partnerking Plus d.o.o.

 

0.00 €

Izdelkov: 0

Družbena odgovornost
 

Podjetje Partnerking Plus d.o.o., njegova spletna trgovina, dostava pošiljk in Partnerski sklad Čebelica,  imajo  namen ustvariti nov model trgovine in distribucije, ki smo ga neskromno imenovali tudi »pilotski projekt« novega socialnega modela trgovine. To je  trgovina kjer nikoli ne potrebno čakati na vrsto, nikoli ni treba mimo vrste, kupec je vedno prvi.

 

Tako bomo s sinergijami in kompatibilnostjo treh dejavnosti poizkusili znižati vse logistične stroške trgovanja v korist in zadovoljstvo kupcev. S poenotenjem baz podatkov in  izkoristkom vseh možnosti enovitega informacijskega modela trgovine, dostave in financiranja, bomo kupcu nudili najprimernejše cene in nemoteno uporabo izdelka skozi celotno življenjsko dobo.

 

Po izteku življenjske dobe,  ko bo kupec želel izdelek komu podariti ali reciklirati, bomo z brezplačnim odvozom poskrbeli tudi za to.  Partnerski sklad Čebelica bo deloval na način, ki bo kupcu pomagal prihraniti in nato plemenititi popuste in na ta način v čim večji meri amortizirati stroške novih nakupov izdelkov, ki jih bo potreboval. Člani partnerskega sklada Čebelica bodo zato pomembno vplivali na njegovo delovanje, napredek in plemenitenje svojih sredstev v njem.

 


We would like to place cookies on your computer to help us make this website better. Data collected on this website will not be sold or used for any other purpose but to improve your experience.

Please select an option below, you can change these settings at any time on the bottom of the page.

Strinjam se Ne strinjam se Zapri