Partnerking Plus d.o.o.

 

0.00 €

Izdelkov: 0

 

Plačilo

 

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom uporabniku, kako odstopiti od nakupa in kako izdelke vrniti. Uporabnik plača naročeno blago:

  • ob dostavi 
  • po predračunu na TRR

 

V primeru izbire plačila na transakcijski račun, bo naročilo izvedeno ob prilivu zneska na naš transakcijski račun, o čemer bomo kupca obvestili. Plačilo s karticami trenutno še ni omogočeno in je v pripravi.

 

Prikaz zaloge izdelkov na spletnii strani partnerking.com je sinhroniziran s podatki, ki jih osvežuje dobavitelj. V primeru, da ob plačilu izdelka, ta iz kakršnihkoli razlogov ne bo razpoložljiv, se partnerking.com obvezuje kupcu ponuditi soroden izdelek oz vračilo denarja na transakcijski račun.

 

Dostava  

 

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.  


Za dostavo naročil uporabljamo lastno dostavno službo PartnerKing logistika. Naročene izdelke dostavimo na naslov, ki je naveden kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke kupec ne more prevzeti,  bo dostava izvršena naslednji dan oz  ob drugem času po dogovoru s kupcem.

 

Dostava naročenih izdelkov se izvaja v delovnem tednu od ponedeljka do petka. Dostava vseh pošiljk je brezplačna, ne glede na vrednost nakupa.

 

Odvoz starih strojev

Kupec lahko ob nakupu večjih gospodinjskih aparatov v kategoriji Vse za dom naroči brezplačen odvoz starega stroja. Kupec lahko to storitev naroči v primeru zamenjave starega stroja z novim. Npr: ob nakupu hladilnika naroči odvoz starega hladilnika. Stroj za odvoz mora biti odklopljen vseh priključkov in se mora nahajati na dostopnem mestu.

 

 


We would like to place cookies on your computer to help us make this website better. Data collected on this website will not be sold or used for any other purpose but to improve your experience.

Please select an option below, you can change these settings at any time on the bottom of the page.

Strinjam se Ne strinjam se Zapri